Как да поръчам?

Изберете най-удобния и лесен начин за Вас:

1.Директна поръчка чрез сайта ни.

За да пазарувате от сайта, първо трябва да си изберете продукт. Минималната стойност на поръчка е 19.99лв, района на доставка е от 1 до 8км,  а доставката от 3.99 до 9.99лв като се определя от разстоянието на което се намирате от обектите ни. Натиснете бутона "Купи", с което продукта влиза във Вашата виртуална количка.Сега може да продължите да разглеждате и да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от Вашето пазаруването.В количката можете да актуализирате броя на продуктите, които сте избрали.В случай, че искате да добавите още нещо, може да се върнете обратно в менюто и да добавите желаните от вас продукти.Ако сте регистриран наш клиент, то данните за доставката ще излязат автоматично след като въведете e-mail адреса и паролата си.Ако нямате регистрация като клиент , можете да си направите, или да извършите поръчката като гост.Моля, въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведения от Вас адрес за доставка, е този,на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и формата за фактура.

 2. Поръчка по телефона

Ако  се нуждаете  от допълнителна информация, относно търсения от Вас продукт или желаете да направите поръчка по телефона и да я вземете на място от обектите ни, можете да се свържете с нас на телефон: 087 666 1212. 

 3. Поръчка чрез Viber

Вече можете да направите и своята поръчка чрез социалната мрежа и на Viber- бързо, лесно и навсякъде,  докато се забавлявате.Добавете номера ни към контакти си и се свържете с нас:  087 666 1212 и направете поръчка за взимане от място през Viber. Наш служител ще отговори на всички запитвания и в най-кратък срок  ще изпълни поръчката Ви.

Незвисимо кой начин ще изберете винаги ще сме насреща!Благодарим за интереса и доверието Ви!

Сравнение на продукти