За компанията

Пробвах сандвич от Манджи и Пианджи за първи път преди 3 години, а помня сякаш беше вчера. Първо изядох един сандвич, после поръчах втори, а половината от него остана за следващия ден. И тук идва вълнуващата част - сандвичът и дори картофките, все още бяха вкусни. Кога последно сте яли “сандвич от вчера”, който не просто “става”, а направо си е добър?

Така станах най-верният фен на “Манджи и Пианджи”, те хората са си го казали - “ядеш и ревеш”. Тайната е в това, че сами приготвят чабатите си по стара, сицилианска рецепта. Аз съм от тези хора, които пазят определението “уникално”, само а истински неповторими, неподражаеми, моменти, хора и в случая - хлебчета. Уникален хляб. А месцата са толкова фиби и крехки, че 100 пъти след като съм ги пробвала, продължавам да не мога да повярвам. И просто мълчах дъвча, и се наслаждавам. Имат си “тайни” подправки от Италия - не питам какви са, важното е да не спират да ги използват.

Локациите им са удобни, по средата или в края на деня да седнеш, да изядеш един сандвич, са отвориш малка бутилка просеко, както си трябва - да ти е леко на душата. Имат нови, био лимонади, ако не ви се пие bubbly. И с тях няма да сбъркате. С нищо в “манджи и Пианджи” няма да сбъркате, да се знае!

Банда Банда 🙂

Сравнение на продукти